| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
PawNd Administrator


Data inscrierii: 15/Iul/2008 Mesaje: 81 Localitate: Tg-frumos
|
Trimis: 21/07/2008 21:26 Titlul subiectului: Matrix Text |
|
|
Matrix Effect
Pasul 1: Intram la File>New (facem dimensinunile cum vrem, eu le-am facut asa)
Asicurativa ca paleta de colorații arata asa
Pasul 2: Intram la Filter>Texture>Grain si facem setarile ca in urmatoarea poza
Pasul 3: Intram la Filter>Artistic>Neon Glow si facem setarile ca in urmatoarea poza
Pasul 4: Intram la Filter>Sharpen>Sharpen More
REZULTATUL:
 _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro
|